Opinie o Ajmer Radom

Ajmer

Chcę otrzymać ofertę

Żwirki i Wigury 33, lok.2
26-600  Radom, 
NIP: 7962702157   

Na rynku 7 lat, w Oferteo 3 lata.
Ostatnie logowanie: 2017-05-22 13:07

1 minutę temu  P****** złożył ofertę
1 minutę temu  K****** złożył zapytanie
2 minuty temu  Z****** złożył zapytanie
3 minuty temu  E****** złożył ofertę
4 minuty temu  E****** złożył ofertę
5 minut temu  D****** złożył ofertę
6 minut temu  B****** złożył zapytanie
8 minut temu  P****** złożył zapytanie
10 minut temu  M****** złożył zapytanie
11 minut temu  K****** złożył ofertę
13 minut temu  K****** złożył zapytanie
16 minut temu  P****** złożył ofertę
16 minut temu  S****** złożył zapytanie
17 minut temu  J****** złożył zapytanie
18 minut temu  K****** złożył zapytanie
18 minut temu  L****** złożył zapytanie
20 minut temu  P****** złożył ofertę
21 minut temu  P****** złożył ofertę
30 minut temu  I****** złożył ofertę
28 minut temu  I****** złożył ofertę
22 minuty temu  K****** zarejestrował się
23 minuty temu  E****** zarejestrował się
29 minut temu  D****** zarejestrował się
24 minuty temu  K****** zarejestrował się
29 minut temu  C****** zarejestrował się
27 minut temu  A****** zarejestrował się
27 minut temu  B****** zarejestrował się
29 minut temu  A****** zarejestrował się
29 minut temu  W****** zarejestrował się
29 minut temu  S****** zarejestrował się

Opinie

Jesteś zadowolonym Klientem firmy Ajmer?

Dodaj swoje referencje

Daniel K., Bielsko Biała, 2014-11-26

Firma wykonała dla mnie portal o fizjoterapii. Jestem zadowolony z rezultatów jak również z bezproblemowej współpracy z firmą. Mogę z czystym sumieniem polecić firmę Ajmer

Joanna Baran B., Radom, 2014-11-18

Firma wykonała stronę CMS www.agroradom.edu.pl dla szkoły agrotechnicznej. Współpraca z firmą przebiegła bezproblemowo i rzetelnie. Gorąco polecam wszystkim szukającym dobrej firmy w rozsądnej cenie.

Powiązane produkty i usługi: agencje internetowe, zrobienie strony internetowej, zlecę mailing, zlecę pozycjonowanie strony, agencje internetowe Radom, zrobienie strony internetowej Radom, zlecę mailing Radom, zlecę pozycjonowanie strony Radom

Zobacz także specjaliści od stron internetowych z miasta Radom i opinie o nich.

Piotr P., Radom, 2014-11-17

Panowie z Ajmer wykonali dla nas portal informacyjno-ogłoszeniowy. Stylistyka komiksowa, portal bardzo fajny i cieszy się rosnącą popularnością. Polecamy firmę, naprawdę fajna współpraca.

Joanna D., Radom, 2014-11-13

Firma Ajmer wykonała dla nas stronę focus.radom.pl Strona została wykonana wg naszych wymagań. Kontakt z firmą bardzo dobry, realizacja bezproblemowa, pozdrawiamy.

Małgorzata S., Radom, 2014-11-07

Firma Ajmer wykonała dla mnie stronę internetową z formularzami zamówień. Strona jest w stylu retro, tak jak chciałam i podoba się moim klientom. Stronę dopasowali też do wyszukiwarek, dzięki czemu moja sprzedaż wzrosła.

Robert G., Warszawa, 2014-10-30

Z pełnym przekonaniem - uzasadniając jak poniżej - polecam firmę Ajmer w zakresie stworzenia zaawansowanego portalu internetowego na zasadzie aukcji odwróconej. Daje się zauważyć, że firmie Ajmer bardzo zależy na dobrej współpracy z klientem i w efekcie na uzyskaniu dobrych referencji. Nadmienię, że znalezienie wykonawcy okazało się dużo trudniejsze niż mi się wydawało, tym bardziej, że przed podpisaniem umowy z firmą Ajmer miałem złe doświadczenia z innym wykonawcą, który przejął mój pionierski pomysł biznesowy na portal, a programu nie stworzył. Jednocześnie ta pionierskość pomysłu znacznie zwiększała trudność wykonania portalu. W okresie blisko trzech miesięcy współpracy z firmą Ajmer pojawił się tak naprawdę jeden wyraźny zgrzyt i choć można go było przewidzieć to nie do końca był on w pełni zawiniony przez firmę Ajmer (home.pl), ostatecznie usterka została naprawiona. Obszar do drobnej poprawy to większa dostępność programisty, ale jak dobry wykonawca to innym też jest potrzebny. Mój portal funkcjonuje w zakresie funkcjonalności o jaki mi chodziło (umowa o współpracy przy rozwijaniu portalu została podtrzymana).

Aneta B., Warszawa, 2014-10-27

Wyjątkowo dobra firma. Bardzo miła obsługa, wszystko sprawnie i na czas. Serdecznie polecam współpracę.

Karolina B., Małęczyn, 2014-05-19

Firma Ajmer przygotowała mi stronę internetową zgodnie z moimi oczekiwaniami. Dotrzymują terminów, są elastyczni i przede wszystkim profesjonalni. Dzięki stronie WWW oraz jej pozycjonowaniu trafia do mnie wielu nowych klientów a ja mogę rozwijać swoją działalność. Polecam osobom i firmom ceniącym jakość. Karolina.

Edyta F., Radom, 2014-03-18

Firma Ajmer wykonała profesjonalną stronę dla mojego gabinetu dentystycznego wraz z optymalizacją pod wyszukiwarki. System rezerwacji online na mojej stronie jaki zaimplementowała firma, w sposób znaczący ułatwia pacjentom rezerwację wizyt a mi zarządzanie terminami. Polecam gorąco, współpraca odbyła się bezproblemowo i profesjonalnie zarówno pod względem terminu realizacji jak i obsługi.

Tomasz K., Warszawa, 2014-03-17

Firma Ajmer realizowała serwis firmowy www dla Lemag. Serwis został dostarczony w terminie i zgodnie ze wszystkimi założeniami. Bardzo cenny w realizacji projektu był wkład wiedzy eksperckiej za strony Ajmer.

Katarzyna K., Radom, 2014-03-13

Firma Ajmer reklamuje moją stronę na ich firmowym portalu lokalnym i w mediach społecznościowych. Dzięki temu każdego miesiąca otrzymuję kilkanaście (15-18) zapytań z czego przybywa mi 2-3 nowe stałe klientki miesięcznie. Kontakt z firmą jest bardzo dobry. Nie muszę się martwić o brak widoczności mojej firmy w Necie. Mogę zająć się prowadzeniem mojego salonu i biznesem. Polecam firmę tym, którzy cenią sobie fachowość, terminowość i miłą obsługę ponad zbędne obiecanki, na jakie nie raz już się napotkałam.

Elżbieta P., Radom, 2014-03-12

Współpracuję z Ajmerami od blisko 4 lat i mogę w pełni polecić ich usługi. Wdrożyli dla mnie kampanię reklamową w wyszukiwarkach, dzięki czemu każdego miesiąca mam systematyczny napływ zapytań dotyczących usług mojego biura rachunkowego, jak również powiększyłam liczbę stałych klientów. Koszty reklamy, jaką dla mnie prowadzą, zwracają się w skali roku o średnio 140% (40% zysku z nowych klientów jakich pozyskałam do tej pory dzięki nim). Jeśli Ajmerzy coś proponują, to jest to konkret. Serdecznie polecam.

Michał B., Radom, 2014-03-09

Rzetelna, kompetentna i nowoczesna firma. Dawno nie spotkałem w Radomiu takiego podejścia. Twój sukces jest Ich sukcesem. Polecam na 100%!

Marek K., Koszalin, 2014-03-07

Współpraca z ekipą firmy Ajmer to profesjonalizm i miła, konkretna obsługa. Wszelkie poprawki na stronie zmieniane błyskawicznie. Dużym plusem jest zrozumienie klienta i dopasowanie oferty do jego potrzeb, co wbrew pozorom nie jest takie łatwe. Bardzo polecam firmom, które cenią czas i dobre ceny. Pozdrawiam, Marek Kaczorowski